Jelena

35
Share
Copy the link

Zove se Jelena. Predzadnji put sam saznao od brata da se razvela. Bio je to kratak brak od pola godine. Mladja je od mene 2 godine, plavusa, lepo gradjena, umiljatog osmeha i lepih grudi.

Kada sam stigao na rodjendan posle uobicajenih cestitanja i lepih zelja bacio sam pogled po stanu. Brat kao da je jedva cekao da mu neko pravi drustvo u picu odmah je navalio sa pri**** da se valja nazdraviti, ipak je rodjendan. Nisam ni primetio kako je vreme brzo proslo i vec su neki gosti poceli da odlaze.
Iskoristio sam priliku kada mi je brat dosapnuo da ovu goscu mora da isprati, pokazujuci mi na zgodnu mamu druga mog bratanca, i poceo pricu sa Jelenom.
Odmah sam krenuo sa nekim saljivim pricama u nadi da je oraspolozim sto je posle kraceg vremena dalo rezultat. Pocela je da se smeje, bude vedrija i veselija. Doneo sam nam po jos jedno pice i tako je pocelo. Kada je brat video da sam se raspricao sa kumom u prolazu mi je namignuo i nasmejao se.

Posle dobrih sat vremena koji su protekli kao tren Jelena rece da je vreme da se krene na sta sam joj se ja ponudio, posto mi je kao usput, da je povezem. Prihvatila je uz usmeh. Posle uobicajenog pozdravljanja i bratovog jaceg stiska ruke i oseha nasli smo se u mom autu na beogradskim ulicama. Vozio sam polako da bi mi vreme sa Jelenom sto duze trajalo. Predlozio sam joj dok smo prolazili pored poznatog mi kafica da svratimo na po jos jedno pice sto je ona posle malo neckanja ipak prihvatila…

Kada smo stigli do njene zgrade dao sam joj broj telefona i rekao da ako se opet bude osecala neraspolozeno da se javi mozda opet uspem da joj ulepsam dan. Tada me je pitala sta ce na to reci moja supruga ako nazove kada smo zajedno, ja sam joj objasnio u koje vreme moze da se javi a da sam sigurno sam. Na to mi je odgovorila uz osmeh da niko na prvi pogled nebi rekao da sam spreman na takve seme. Ja sam joj objasnio da prvi pogled moze da prevari pa je zato najbolje da se vidimo bar joj jednom da bude sigurna u to sto govori.

U vazduhu se osetio naboj ali nista osim razmene osmeha nije bilo. Sutradan oko podneva mi je stigla poruka sa tekstom: ”Nemam nista protiv da mi danasnji dan bude kao i juce. Jelena”.

Nazvao sam je i brzo smo se dogovorili da se nadjemo posle posla.Jedva sam cekao da dodje kraj radnog vremena jer sam se osnovano nadao da ce mozda biti nesto od ovog susreta a i proslo je dosta vremena od kada nisam nista sa strane.

Nasli smo se na dogovorenom mestu i posle krace price predlozio sam joj da odemo na rucak, ipak idemo sa posla. Nakon rucka i setnje pored restorana rekla mi je da zeli da mi se oduzi tako sto ce mi skuvati kafu kod nje u stanu.

Odmah mi je bilo jasno sta nas ocekuje a ujedno i drago jer nisam vise u stanju da trpim ustezanja i odugovlacenja oko onoga sto je ocigledno da ce se desiti. Posle nekih pola sata lagane voznje nasli smo se ispred njene zgrade. Usli smo u sa ukusom uredjen stan. Seo sam na trosed a ona je otisla da se presvuce.

Vratila se u kracem sorcu koji joj je pokazivao lepo oblikovanu guzu i malo siroj majici koju su sa prednje strane izdizala dva brezuljka. Samo je uz njen prelepi osmeh prosla pored dnevne sobe gde sam se ja udobno smestio i otisla u kuhinju. Vratila se uskoro uz misris tople kafe i sa dve case vina. Sela je na drugi kraj troseda. Nazdravili smo jedno drugom a ja sam dodao da vino spaja ljude i prisao joj blize. Uz osmeh je to prihvatila i ona se malo primakla meni.

Uzeo sam njenu casu i spustio na sto. Nije vise bilo potrebe da se ceka. Lagano sam prisao i usne su nam se spojile. Posle nekoliko kracih poljubaca usledio je dug i socan. Culo se njeno tiho hmmmm… Nastavili smo da se ljubimo, ja sam polako poceo da je ljubim iza uva i po vratu sto je izazvalo njene dublje uzdahe. Rukom sam joj presao preko majice i napipao lepo oblikovane i cvrste grudi. Polozio sam je na trosed i spustao se nize svo vrema rukama joj mazeci sise preko grudnjaka.

Poljubio sam joj stomak i poceo da joj ljubim slabine na sta se ona izvila kukovima navise i postavila mi je njeno medjunozje pravo ispred glave. Poljubio sam joj pickicu preko sorca i blago je zagrizao. Pocela je sve jace da se nabija. Stisnuo sam joj guzu rukama i jos par puta gricnuo picku. Krenuo sam prema njenom stomaku i sisama podizuci majicu.Podigla je ruke iznad glave i ja sam je oslobodio majice. Pokazale su se sise u belom cipkanom grudnjaku. Kako su samo lepe i jedre.

Sarao sam jezikom po stomaku, grudima i vratu i zavrsio sa dugim poljupcem. Sva je podrhtavala. Skinuo sam joj grudnjak i poceo da ljubim sise i grickam bradavice. Sise su bile jedre a bradavice tvrde kao badem. Dok sam ih ljubio poceo sam malo jace da ih gnjavim rukama. Ona je ispustala uzdah za uzdahom i pocela svojim rukama da mi mazi potiljak sto me jako pali. Spustao sam se prema njenoj pickici, poljubio sam je u slabine na sta se ona ponovo uzdigla kukovima a ja sam to iskoristio da je zajedno skinem sorc i gacice. Nastavio sam da se spustam prema njenoj pickici. Osecao se miris tople i vlazne pice. Bila je lepo obrijana sa manjim trouglicem.

Poljubio sam je a posle jezikom prosetao par puta po celoj pickici. Uz sada jace stenjane samo je rasirila noge, jednu je stavila na naslon troseda a drugu na stocic. Rasirio sam joj usmine i pokazao se klitoris kao sumska jagodica. Poljubio sam ga i poceo da ga lizem I sisam. Lizao sam joj celu pickicu, gurao jezik u nju. Rukama sam joj obihvatio guzove i gnjavio ih. Nisam morao da ih pridizem, sama se nabijala posebno kada sam joj gurao jezik u njen vulkan.

Mene je posebno palilo i inspirisalo to sto mi je stalno mazila potiljak. Sta cete svako ima neku slabu tacku. Povremeno bih joj ljubio unutrasnjost butina i podizao guzu i blago je grickao. Ona se samo trzala. Pickica joj je bila sva mokra i ulepljena od sokova koje je pustala. Jos malo sam joj lizao klicu kada se ona pridigla i rekla pusti sada mene.

Ja sam je poslusao i legao na njeno mesto. Legla je preko mene i pre poljubca mi rekla: Sta si joj to radio, osecam koliko se otvorila. Uz osmeh sam joj rekao da ne brine i da cu je uskoro i zatvoriti. Usledio je dug poljubac a ona je rukama pocela da mi skida majicu. Pomogao sam joj oko toga, pocela je da mi ljubi vrat i grudi I da skida pantalone. Skinula ih je sa sve gacama i ispred nje se ukazao moj vrsnjak prosecne duzine ali malo veceg obima. Culo se njeno mmmmm… Ja sam se udobno namestio i cekao ono sto sledi.

Poljubila je glavic i rukom mu povukla kozicu na dole. Stavila je samo glavi u usta i osetio sam njen jezik. Ubrzo je kurac dostigao punu velicinu. Pocela je dublje da ga stavlja u usta i jace da ga steze usnama. To mi je jako prijalo i bas sam uzivao. Cesto je menjala ritam pusenja, cas ga je brzo pusila, cas samo sisala glavic ili ga lizala kao sladoled, od korena do vrha. Videlo se da ima iskustva.

Posle dobrog pusenja podigla je glavu i kroz osmeh se uhvatila za bradu i rekla da ne moze vise, vilica je boli. Krenula je ka meni, uzela ga u ruku, i nacentrirala na picu. Posto je ona bila vlazna a on balav od pusenja lako se nabila na njega do kraja i ispustila krik, aaaahh! Osetio sam njenu toplotu. Malo je ostala u tom polozaju pa je pocela da pomera kukove. Ubrzala je ritam i krenula jece da se nabija na kurac. Ja sam joj mesio sise i guzu. Uhvatila je ritam i jako poskakivala. Osetio sam da se izdize toliko da joj samo vrh glavica ostaje u pici i onda se naglo i jako spustala uz ispustanje krikova i uzdaha.

Sise su joj poskakivale a ja sam se trudio da ih drzim sto cvrsce. Povremeno bih joj stisnuo bradavice a ona bi odgovorila jacim nabijanjem na kurac. Kada je pocelo da joj ponestaje vazduha podigao sam je i polozio ledjima na trosed. Lako sam ga ponovo stavio gde mu je i mesto, u toplu i jako vlaznu pickicu lepe Jelene. Poceo sam da joj ga nabijam, uz ceste promene ritma sto joj je posebno prijalo. A i meni, da budem iskren. Posebno sam voleo da ga izvucem da samo vrh glavica bude u pici i da tako u tom polozaju ostanem nekoliko sekundi i onda ga naglo zabijem do kraja. To posebno izaziva draz jer ona ne zna trenutak kada cu se sjuriti u nju a iscekuje ga. Nakon tih malih zezalica uhvatio sam ritam i poceo da joj ga jako nabijam do kraja.

Cuo sam njene uzdahe i krikove i osetio da se blizi vrhuncu. Pocela je dublje da dise, da cvili i da zapomaze: Daj, daj, sada mi ga nabi….aaaa…joooj…aaaaa… Ja sam joj vise ubrazao i jace joj ga nabijao. Odjednom je pocela bukvalno da vristi i cvili, stegla me je nogama i pocela nenormalno jako da se trese. Gurnuo sam ga jos par puta i ostao u duboko u njoj. Ona je zatvorenih ociju i izvijene glave unazad podrhtavala kao da je gola na minus 20. Kada se umirila i otvorila oci, nasmejala se i poslala mi je poljubac ali me nogama nije pustala. Gurnuo sam joj jos par puta i onda se opustila skroz.

Ja sam se pridigao i rekao joj da mi okrene guzu. Odmah je zauzela trazenu pozu. Kolenima se oslonila na ivicu troseda a glavu stavila na naslon. Ja sam ustao i taman mi je visina odgovarala. Gurnuo sam ga veoma lako, a kako i nebi kada je put bio klizav. Poceo sam da ga nabijam, postepeno pojacavajuci ritam. Uhvatio sam je za guzove i nabijao sve jace i jace.

Culo se lupanje mojih jaja po njenoj guzi. Ona je stenjala i cvilela, tooo… aaaa… jooooj, daaaaj…aaaah… Ja sam nabijao i nabijao. Trajalo je prilicno dugo. Kada sam osetio da mi se blizi vrhunac, izvadio sam ga i okrenuo je. Ona je sela na trosed i strpala ga usta. Par puta je prosetala kozicu i sperma je krenula.Ja sam osetio dobro poznat blagi bol ispod kolena. Gurnula ga je u usta i gutala. Kada sam se ispraznio ona ga je sisala jos malo. i kurac je poceo polako da gubi na velicini.

Poljubio sam je u celo i legao na trosed. Ona se naslonila na mene a ja sam joj ovlaz mazio sise. Rekla je da je ovo vratilo u zivot. Ja sam joj odgovorio da sam vaspitavan da uvek pomognem kada je potrebno. Samo se nasmejala i rekla da ce joj biti potrebna takva pomoc. Ostala je samo nepopijena kafa koja se u medjuvremenu ohladila. Moracu ponovo da svratim kod Jelene, mozda sledeci put uspemo da popijemo kafu pre nego se ohladi.