lik iz DU nastavak

12
Share
Copy the link

lik je otisao nazad u DU te se nismo culi. bio je dogovor da ce mi se javiti kada ponovno dodje u ZG. svaki dan sam iscekivao njegov SMS, nisam mogao docekati taj dan kad ce mi se javiti SMS.
proslo je skoro dva tijedna a ja sam zaglavio s poslom pa sam pomalo i zaboravio na lika iz DU. jednog dana na poslu cujem kako mi je dosla poruka na moj privatni mob, pogledam SMS i imam sto vidjeti, bio je to njegov SMS. zudio sam od zelje da ga procitam, lik je u ZGu, smjestio se u isti hotel. poslao mi je broj sobe te rekao da me ocekuje u sobi oko 17h. cijeli dan na poslu sam bio napaljen i jedva sam cekoa da dodje kraj radnog vremena.
napokon, zavrsio sam posao te sjeo u auto i odvezao se do hotela. dosao sam do njegove sobe i pokucao. kada je otvorio vrata ugledao sam ga kako stoji samo u gacama na kojima se iscrtavala vec poznata kurcina. ulazivsi u sobu, prosao sam pored njega i primio ga za karu i jaja.
*eli smo se ljuibiti, njegov jezik istrazivao je moja usta a ja sam uzivao u njegovom zagrljaju. ruku sam zavukao u njegove glace te ga primio za kurcinu koja je polako pocela rast u mojim rukama. poceo me je rezodjevati, te mi rekao da danas ima iznenadjenje za mene.
otisli smo u kupaonu pod tus kako bi oprali sa sebe postatke napornog radnog dana. pod tusom je bilo vatreno. voda je curila po nama a ja sam klecao ispred njega i pusio mu kurcinu. bilo je to nevjerojatan osjecaj imati je u ustima. nakon poduzeg pusenja podigao me je na nage i poceo sapunat. prsti su mu vjesto prelazili po mome tijelu te su se sve vise zadrzavali na mome supku. okrenuo me je prema zidu o koji sam se uprao rukama, te mi je poceo cmar masirati sa svojim kurcem. htio sam ga odmah tu pod tusem u svojoj guzi. reko sam liku da mi ga nabi, osjetio sam kako lagano prodire u moj cmar. stao je, izvadio ga i rekao da to i nije tako pametno. obrisali smo se i otisli u krevet.
pitao sam ga kakvo je to iznenadjenje danas priredio za mene. prvo mi nije htio reci a nakon poduzeg nagovaranje mi je rekao da bi nam se jedan njegov dobar prijatelj zelio pridruziti. ja sam bio pomalo sokiran jer nikada nisam bio s dvoj* odjednom. moram priznati da me je bilo malo i strah. lik je to skuzio te me je poceo maziti, prihvatio sam igru. opet je njegova kurcina bila u mojim ustima. nedugo zatim culo se kucanje na vratima.
lik je ustao, nabrzinu nabacio nesto na sebe te pozurio do vrata. u sobu je usao njegov frend. bili su podjednake visine, samo sto je ovaj bio malo mrsaviji. cim je usao dosao je do kreveta upoznati me te rekao sa malo zaljenja u glasu – A vi ste se vec poceli igrati….

bilo je to nezaboravno iskustvo koje se vise nije ponovilo…