Nastavak od “Smotano ali za prvi put dobro”

23
Share
Copy the link

Nastavak price…..
Nakon te veceri provedenoj u staji za sjeno gdje me je napumpao do tad nepoznati komsija, sve je bilo drugacije po pitanju mog sexualnog zivota, ne samo za tad nego kroz cijeli zivot. Sad imam 36 godina i to se desilo odprilike prije 16 god. Od prve noci pa narednih desetak godina sam imao redovan sex sa Goranom, covjekom koji je igrom slucaja te noci naisao.
Vec naravno sledece veceri je dosao malo kasnije,naravno, cekajuci da moji rodjaci zaspu. Popili smo koje pivo ispred kuce,ispusili koju cigaretu. Pitao me je kako je guza,je li sve ok itd.bio je vrlo osjecajan sto me prijatno iznenadilo. Predlagao mi je da veceras odemo do njega kuci jer je sam…sto sam naravno i prihvatio.Bolove ili bolje reci neku vrstu peckanja koje sam osjecao sinoc i tokom juta su nestali.Ponovo je bila velika zelja da ga zagrlim,ljubim, milujem i naravno da mu se u potpunosti predam, sto sam najvise od svega i zelio.
Odmah po dolasku u kucu,kad sam se mogao jos vise opustiti, sam mu rekao da mi je sinoc bilo super i da zelim da isto to i veceras radimo. Odveo me do kupatila i pokazao mi kako da se klistiram i sredim guzu da bi sex bio sto kvalitetniji a ja imao sto manje bolova,te naravno da sve higijenski bude perfektno. Uradio sam sve kako je rekao a on se u medjuvremenu pripremio u spavacoj sobi. Nekoliko mirisnih svjeca,svjetlo smedja svilena posteljina i dovoljno topline u vazduhu su odmah kod mene probudile sva cula koja postoje i zelja, daleko veca od sinoc.
Imao je samo bademantil na sebi,blago otvoren da mu se vide malje na cvrstim grudima,jako stegnut kajis oko struka , te od koljena cvrste i cupave prave muske noge.Bio sam vec dovoljno napaljen i spreman da ga primim cijela u sebe jer se zelja toliko otvorila da sam mislio da veceras u sebe mogu bez problema ako treba i njegovu ruku primiti.
Mazio me onako stojec,ljubio i grickao po vratu,saputao nesto u uho iako ga nista nisam razumi, samo sam govorio da,da…. Skinuo sam ogrtac sa njega,dodirivao i ljubio svaki centimetar njegovog tjela, istovremeno diveci se prizoru koji imam ispred sebe. Djelovao je i vise nego snazno,covjek koji cvrsto stoji na nogama i koji je spreman da svakog trenutka zgrabi svoju zrtvu (tj.mene) i baci je pod sebe,te je nemislosrdno i zestoko jebe izilijevajuci svu svoju snagu. Ipak djelovao mi je jako pazljiv i spor u odnosu na sinoc.Detaljnije me obradjivao,sladje ljubio te vise vremena provodio puseci mi kurac i dudlajuci jaja,te temeljno lizajuci guzu,slatko u nju gurajuci jezik.
Predlagao sam mu da legnemo u krevet ali je insistirao da jos ostanemo da stojimo,jer mu se tako vise svidjalo. Sve sam upijao u sebe i ucio kao svaki pocetnik u svemu. Sve sto mi je radio vracao sam mu istom mjerom,da i ja njega zadovoljim da mu kazem koliko je meni stalo do njega, jer nisam imao nacin niti sam bas upotpunosti znao. Najvise ga je palilo kad mu pusim kurac. Mogao sam ga skoro cijelom njegovom duzinom primiti u usta,pa i duboko u grlo, cvrsto ga drzeci usnama a rukom milujuci jaja. Bio je to gorostas od kurca.Cinio mi se cak i veci nego sto je bio sinoc. Bio je tako sladak i lijepo gradjen kurac,malo tamniji od njegove boje koze,sa vecim i svjetlim glavicem koji se dodatno presijavao od moje pljuvacke,sa lijepo osisanim dlakama oko njega, obrijanim jajima. Bio je to san koji se napokon poceo ostvarivati, zelje koje su postale stvarne. Nisam vise mogao izdrzati ljubljenje,mazenje,drkanje i pusenje. Rekao sam mu kratko i jasno da zelim da me jebe. Podmazao je nekim sredstvom moju guzu i rekao mi da legnem na stomak, na krevet, a on je onda preko mene. Trljao je i provlacio svoju kurcinu izmedju mojih guzova pomalo se zadrzavajuci na ulazu u nju i tako nekoliko minuta koje su za mene trajale kao vjecnost. Bio sam spreman vec odavno da ga primim ali namjerno je odugovlacio,slatko me muceci jer je dodatno ljubio moj vrat,grickao ga a tek njegov dah na mom vratu je ostavljao dodatni uzbudjujuci dojam….Ludio sam cekajuci da udje u mene.
Rasirio mi je noge jos vise,podigao sam malo kukove na gore,kako bih mogao doci do mog malog da ga drkam dok me Goran strasno jebe.
Napokon ga je prislonio na moj ulaz u guzu i poceo polako da ulazi. Osjecao sam malu nelagodu ali nije bilo ni izbliza ka osto je to bilo sinoc. Ubacio je napokon glavic i stao,cekajuci da mi se guza prilagodi.Imali smo veceras vise vremena i nije nas niko mogao slucajno vidjeti, pa se stoga sve odigravalo sporije, temeljnije i daleko bolje . Uhvatila me jeza po cijelom tjelu,zelio sam ga cijelom duzinom u sebi,da me pumpa i nabija svojom kurcinom i njenom cijelom duzinom i sirinom. Poceo sam lagano da mjesam i nabijam se sam, pri tom drkajuci svoj kurac jos brze da bi dojam bio sto bolji. Ulazio je u mene,klizio sve dublje centimetar po centimetar, a ja sam se osjecao kao da polijecem,kao da mi je motor u guzici koji me izdize iznad svega. Osjecam se kao da letim,kao da vidim neka nova prostranstva koja do tad nisam mogao vidjeti i nisam znao da postoje. Tempo kojim je moje srce lupalo se nije mogao izmjeriti,dahtao sam i jecao istovremeno pod udarcima njegovih kukova i bedara u moje tjelo. Podigao sam se na koljena i poceo zestoko nabijati na njegovu debelu,tvrdu i uzarenu ljubavnu strijelu. Gorjelo je sve oko mene,potoci znoja su se slijevali sa mog tjela. Pritisak u donjem dijelu mog stomaka i slast koja je rasla svake sekunde je nagovjestavala da cu svrsisti svakog trenutka.Niti sam mogao a niti htio vise cekati,poceo sam sa laksim i kracim a onda tvrdjim i duzim cimanjima da svrsavam i ispustam iz sebe sve on osto se skupilo u proteklih sat i nesto. Nabijao sam se svom snagom i spricao po posteljini ispod mene,imajuci osjecaj da nikad nece stati da curi sperma koje je bilo neocekivano puno. Pitao sam ga da li je on pri kraju ali dobio sam odgovor da samo zeli da napravimo drugu pozu i nastavimo istim tempom. Legao je ispod mene a ja sam se ne praveci ni trenutka pauze nabio na njega i poceo da se klatim kao kauboj na divljem konju. Ubrzo mi se kurac ponovo digao i drkajuci ga opet se javila zelja ja jos i samo jos vise sexa. Ljubio sam ga,cvrsto stiskao njegove maljave grudi i ludovao na njegovom kurcu sav presrecan sto napokon mogu sve sto sam mastao pretvoriti u stvarnost. Nije mi bilo dovoljno sto sam se sam klatio na njemu pa sam se malo podigao te rekao Goranu da me i on malo nabija da dojam bude jaci i bolji. Nije bilo granice koju nisam mogao preci te veceri… Skidao sam se sa kurca i na njega nabijao kao da stavljam lizalo u usta a ne onoliku kurcinu u moju usku guzu koja je prvi put jebana predhodne noci. Molio sam ga kroz stenjanje i brz dah da me jebe jos i samo jos jace cvrsce i zesce,da mi utjera i jaja ako moze.Davao je sve od sebe da zasiti moju pohlepu,da me ispuni cijelog, da me zadovolji.
Ni sam nisam znao kao je izdrzao toliko da ne svrsi…Poceo je da urla i stenje sve jace i dublje,praveci takve trzaje kurcem u mene da sam mislio da ce me pokidati,jer sam osjecao tu batinu duboko u sebi.Tih zadnjih nekoliko minuta me bukvalno rasturio svojim borbenim kopljem, razvalio meeeee!!!
Svrsili smo istovremeno,on sukljajuci svoju spermu u moju gozu a ja prskajuci po njegovom stomaku.
Vec je bilo pred jutro kad sam stigao kod rodjaka . Zaspao sam cim sam legao na krevet. Ujutro razmisljam, sta ako opet dodje veceras???? Nisam tad bio ni za sta ali do veceri ima jos dugo!!!
Nastavice se…