Seoska slava

265
Share
Copy the link

Zovem se Dijana, imam 27 godina plavuša sam i kažu zgodna. Opisaću vam najčudniji i najluđi doživljaj iz mog ljubavnog života.
Rođena sam u patrijarhalnoj porodici u unutrašnjosti. Od rane mladosti su momci počeli da se zanimaju za mene, jer sam se izdvajala od drugih devojaka lepotom i izgledom. Normalno ni ja nisam bila imuna njih, ali su se sve veze završavale na poljupcima. Udala sam se rano,sa 20 god i prvi put osetila čari sexa. Uživala sam u sexu, ali onako neiskusna ,mom suprugu nisam bila dovoljna ,pa je potražio malo razonode ,,sa strane’’. Normalno posle određenog vremena sve se saznalo i došlo je do našeg rastanka.
Ubrzo sam našla čoveka sa kojim sam i sada, sa kojim uzivam u svim lepotama ljubavi i sexa. Probali smo sve mogućnosti što kažu jedan na jedan, bili smo jako maštoviti oboje i pružili jedno drugom mnogo zadovoljstva. Posle određenog vremena i stečenog poverenja jedno u drugog, Dejan je počeo da spominje grupni sex, pa moj odnos sa dva muškarca ,njegov sa dve žene, ali mene to nikako nije privlačilo, jer sam bila uverena da smo u krevetu dovoljni samo nas dvoje i sve je ostalo samo na fantazijama. E tu počinje moja priča.
Bilo je proleće 2005 godine, moja sestra Vera iz jednog malog sela u Vojvodini me već par godina zvala da dođem kod nje u vreme seoske slave, ali ja nikako nisam uspevala da se ****anizujem i posetim je. Te godine sam se odlučila,****anizovala i krenula, na žalost moj dečko nije mogao sa mnom zbog službenih obaveza. Prethodno smo imali lep vikend pun sexa, gde je on kao puno puta do tad u trenutku strasti pričao kako bi voleo da gleda kako me neko drugi tuca i pri tome strasno svršavao,to ga je jako uzbuđivalo . Kada sam kretala rekao mi je: lepo se provedi i namignuo onako perverzno, ja sam mu rekla : daj ne lupaj ,pa to je obična selendra, šta bi tamo moglo da mi se desi.
Stigla sam kod sestre popodne, odmah me je uhvatila da obiđemo svu rodbinu da bi posle bila samo njena. Normalno kod svih hrana ,piće ,kolači,a nikog ne mozes da odbiješ. Onda smo obišli seoski vašar, kao i svaki drugi, par tezgi sa raznim glupostima, neizbežni ringišpil i to je to.
Večeras izlazimo ,rekla je Vera sva uzbuđena, jer njoj je to bio otprilike jedini izlazak u godinu dana. Ona se takođe mlada udala i njen muž joj je bio sve, često mi je pričala kako je zadovoljna svojim brakom i životom i bila je jako stidljiva, sex je za nju bio tabu tema.
Uveče je krenulo spremanje, ona svoju haljinu samo za slavu,cipelice na malu štiklicu, a ja crne sandalice sa visokom štiklom,crnu suknju uz telo, gore crnu čipkanu majicu u kojoj su moje velike grudi došle do izražaja maximalno. Izašli smo zajedno sa njihovim društvom,to su uglavnom bili bračni parovi i stalno su nešto međusobno pričali, tako da sam se ja prilično dosađivala. Ona se trudila da me zabavi, ali je naravno morala i mužu da pravi društvo. Oko ponoći smo prešli iz kafane u diskoteku ,ako se to tako može nazvati. Bila je to kafana u podrumu ,na sredini je bio kao podijum za igru ,narodnjaci su tukli nemilosrdno. Ekipa se zabavljala maximalno, popilo se puno vina, tako da su se svi prilično opustili i igrali. Zazvonio mi je mobilni ,bio je to Dejan, rekao je da je sam kod kuće i da je strašno uzbuđen, jer razmišlja kako me neki grubi seljak sad negde u nekoj njivi tuca. Rekao mi je da ga zovem da sluša ako se to desi.. Ja sam mu rekla ok, ali sam u sebi znala da za tako nešto ovde nema šanse, niko me nije ni najmanje privlačio. Ipak uzbudila me je ta njegova suluda ideja. Popila sam jos jednu čašu vina i pošla opet na podijum , a u glavi su mi bile njegove reči.. Krenula sam da igram ,odjednom se iza mene stvorio krupan tip, imao je oko tridesetak godina ,visok,širokih ramena,kratke crne kose, sa šakama kao lopatama, ali sa licem koje mi se na neki čudan način svidelo. Počeo je da igra pored mene, pa da me s vremena na vreme dodiruje rukama ili kukovima kao slučajno, pogledala sam ga par puta direktno u oči,nasmešila se, a on je zverao u mene kao opčinjen. Pomislih u glavi hajde da se igramo, i onako su to Dejanove fantazije. ,
Posle par pesama ,krenula sam da ,,uhvatim malo vazduha’’ napolju, kako sam sestri rekla ,on je po mom očekivanju krenuo za mnom. Dvoumila sam se da li da to stvarno uradim,nisam želela da prevarim Dejana,da li da stvarno zovem Dejana da sluša ,da ne pokvarim vezu kojom sam zadovoljna,ali sam bila uzbuđena i odlučila da probam .Izašla sam iz diskoteke i krenula do kola koja su bila malo zavučena u mrak između dva drveta. Neznanac je krenuo za mnom ,a ja sam ga ignorisala, hodala sam uvijajući kukove znajući da će ga to izludeti. Tucanje sa potpunim strancem!!! U glavi mi je bio jako čudan osećaj nesto između uzbuđenosti, zbunjenosti i straha..
Došla sam do kola i kao nešto tražila po njima, naguzivši se na vratima tako ,da su mi noge bljesnule punim sjajem ,a guza skoro izvirela ispod suknje,u tom momentu sam okrenula Dejanov broj i spustila telefon na sedište. Prišao mi je od pozadi i počeo da me mazi po nogama i guzi ne progovarajući ni reč, umesto šamara kojem se verovatno nadao, dobio je jedno uvijanje kukovima ,to ga je ohrabrilo pa je počeo sve više da mi zavlači ruku ispod suknje. Iz telefona se čulo:,,Halo Dijana, halo,uzela sam telefon i rekla: Jesi stvarno mislio ono o tucanju, Dejan je rekao: da, e onda slušaj, rekla sam već uzbuđena do ludila. Njegova gruba ruka je već bila ispod moje tange dodirujući moju ribicu grubo. Počela sam da mu se trljam o ruku i uzdišem ,osećaj je bio sjajan jer je ruka bila gruba, bradavice su mi se ukrutile i usmerile ka nebu, mislila sam pocepaće mi majicu.
Iznenada sam se okrenula, uhvativši ga za nabrekli kurac preko pantalona, kao da je bio zbunjen ni reč nije rekao, samo je uzdahnuo. Počela sam da komentarišem naglas sta ću sve da mu radim da Dejan čuje. Znala sam da to uzbuđuje obojicu..Strgla sam mu pantalone izvadila kurac iz gaća i počela ludački da ga pušim,bio je prilično veliki, mada malo kriv na levo. Klekla sam na kolena olizavši mu jaja ,to ga je razbilo, zabio mi je kurac u usta ščepao me za kosu i počeo da mi nabija glavu na kurac. Gurao mi ga je do krajnika, a mene je to jos više uzbudilo. Iznenada mi je oteo kurac iz usta , uhvatio me za ruku i poveo me do haube, jedva sam uspela da dohvatim telefon i stavim ga kod brisača. Digao me na haubu, zadigao suknju, digao noge na ramena, pocepao tange i počeo da mi liže ribicu, vec toliko mokru da je sve curelo. Zabacila sam glavu unazad, zatvorila oči, moja plava kosa se razletela po autu, maximalno sam raširila noge da mi priđe sto bliže. Zabio je glavu u moje međunožje i lagano mi lizao klitoris, pa mi je onda grubo zabijao jezik u ribicu. Jednom rukom mi je oslobodio sise iz brusa i počeo da ih mazi dok je srednjim prstom druge ruke masirao rupicu na guzi. Počela sam da uzdišem glasno,ne razmišljajući, da me mozda neko od rodbine sluša ili gleda , ništa mi nije bilo važno samo njegov jezik. Izdizala sam svoju karlicu prema njemu i vukla njegovu glavu prema mojoj ribici. Mobilni je nekako bio odmah tu tako da je u toku bio direktan prenos sexa samo za mog Dekija. Odjednom sam osetila kurac na usnama, bila sam zbunjena,jer jezik je jos bio u mojoj ribici. Otvorila sam oči i videla ,isto lice ali ipak nekako drugačije , bio je to njegov brat blizanac. Uzbuđena do ludila zgrabila sam ga i počela da ga pušim, bio je isti čini mi se čak isto i kriv kao bratov. Gurala sam ga usta kao luda htela sam da ga progutam, rukom sam mu mazila jaja koja su bila puna i napeta, dok je njegov brat i dalje gurao jezik u moju picu. Nisam mogla da komentarišem dalje jer su mi usta bila puna, ali sam uzdisala što glasnije da Deki sve čuje.
Jedan od braće je uzeo ćebence iz mojih kola i stavio ga na zemlju, legao je na njega kurac mu je bio uspravan kao neka antena, drugi brat me je digao sa haube, uzeo u ruke i preneo do ćebeta, sve sa mobilnim u ruci. Stavila sam telefon na ćebe, a ja sam sela na kurac. Prvo polako, a onda sve jače i jače nabijala sam se na neznančev kurac, dok mi je drugi isto tako nepoznat punio usta ,a sve to sluša moj dečko, bila sam napaljena kao nikad. Uskoro sam svršila vrišteći kao luda i skakajući po kurcu. Onda su me okrenuli sa strane, ne davši mi ni minut predaha ,promenili su se, sad sam pušila kurac koji je do malopre bio u mojoj ribici ,a ovaj drugi je počeo da me tuca. Sve jače i jače, moja ribica je samo bridela. Onda ga je izvadio iz ribice i gurnuo u guzu, ušao je tako lagano kao nikad do tada, malo sam zastenjala ,ali sam nastavila da pušim ne smanjenom žestinom. Odjedanput su kao po dogovoru stali, obojica i izvadili svoje kurčeve. Jedan od njih je legao na leđa ,više nisam znala koji, nabila sam se i počela da ga jašem, a onda se drugi polako od nazad prišao, zaustavio moje skakanje po kurcu i polako mi ušao u guzu. Nikad nisam imala taj osecaj, dva kurca u meni ,mislila sam boleće, ali slast je bila jača, bol nisam ni osetila. Polako su me tucali obojica popunivši moje rupice u isto vreme, zgrabila sam mobilni i pitala : jel slušaš, a sa druge strane se čulo dahtanje i Dekijev glas : to ljubavi to. Bacila sam mobilni i počela da se nabijam na dva kurca, počeli su da me tucaju sve jače i jače opet sam svršila uz vrištanje. U tom čujem glas brata koji je bio ispod mene : Mali dodji ovamo, otvaram oči ,a ispred mene klinac izvadio kurac i drka, ščepala sam ga i strpala usta, mali se prepao, ali mu je kita bila jako tvrda. Pomislila sam : Sada su tri u meni, mislila sam da to nikada neću doziveti. Posle par minuta klinac je svršio i napunio mi usta neverovatnom količinom sperme, sve sam progutala,zagrcnuvši se .Klinac je uvukao kurac u pantalone i nestao. Braća su me i dalje tucala neverovatnom žestinom, ovaj koji je bio na leđima i u mojoj ribici, mi je lizao sise grickajući mi bradavice koje su i dalje bile maximalno napete , mislila sam otkinuće ih, a ovaj koji je bio na meni i u guzi, me čupao za kosu, udarao svojom ručerdom po guzi, gurao svoje grube prste u moja usta. Vikao je :Sad ćes da vidis kako jebu braća.Ta grubost me jako uzbuđivala vikala sam : jebi me ,jebi me ,razbi me, tuci me ,jače, jače, pritom mu sisavši prste na rukama, kao da su najlepše lizalice. Odjednom je ovaj koji je bio u guzi izvadio svoj kurac, ja sam okrenula glavu,a on ga je brže bolje smestio u moja usta, napunio ih je spermom, počela sam da gutam , ali mi je malo iscurelo, opušteni kurac mi je ispao iz usta, a ja sam pohotno pokupila tih par kapi koje su mi iscurele svojim prstima i vratila u usta. On je urliknuo tako jako da mislim da ga je celo selo čulo. Tada je brat koji je bio ispod mene, izašao iz moje ribice izvukao se ispod mene i rekao mi : ostani tako ,ščepao me od nazad za kukove i grubo me nabio na kurac, zabio ga je do kraja par puta, svršila sam i treći put, opet sasvim glasno i suludo uz vrištanje i sve jače nabijanje na njegov kurac, a onda je on počeo da stenje sve glasnije i glasnije, naredio mi je lezi na leđa , tako sam i uradila, seo je na mene ščepao moje sise i stavio svoj kurac između njih, posle samo par pokreta počeo je da prska po mojim grudima ,licu, ustima. Sperma je bila svuda po meni, nisam više imala snage da je sakupljam i gutam, ono sto je bilo u ustima progutala sam,vec po navici. A on, on je urlikao,brzo disao, nije mogao da se smiri.Ustao je sa mene i otišao ka diskoteci,usput zakopčavši pantalone teturajući se levo desno. Pogledala sam u mobilni, da li je Deki još tu, ili je odustao od slušanja shvativsi da mu je devojka luda, ne želeći više nikad da me vidi, uzela sam telefon i rekla: Halo Deki jesi tu, a on je odgovorio uzbuđenim glasom,tu sam ljubavi, uzbudila si me kao nikad do sad, svršio sam dva puta, požuri kuci želim te. Kad sam završila razgovor pogledala sam oko sebe, nikog nije bilo, ležala sam na ćebetu gola, razvaljena ,kao nikad ,sperma je bila po mom licu i grudima ,a u glavi sulud osećaj i neviđeno zadovoljstvo. Malo sam se dovela u red i legla u kola da odmorim. Vera je nedugo zatim došla i pita : pa gde si ti svuda sam te tražila, nema te već pola sata, a ja sam se vadila da me uhvatilo vino pa sam došla malo da odspavam u kolima i nikako mi nije bilo jasno da je trajalo samo pola sata, mislila sam da sam uživala mnogo duže. Nisam normalno ništa spominjala, i onako bi me se svi odrekli da znaju šta je bilo. Spavala sam do podne, iscrpljena noćašnjom avanturom. Za ručkom,Vera je stalno pričala kako joj je bilo super sinoć ,bila je oduševljena provodom, ja sam joj potvrđivala,jer meni je provod bio stvarno nezaboravan.
Popodne sam se vratila kući, Dejan me sačekao na vratima naložen kao nikad. Uhvatio me ,pokidao sve sa mene ,potucao kao nikad do tad, morala sam da ponavljam priču više puta, uzbuđivala nas je, oboje smo svršavali do besvesti. Eto to je moja priča ,moj ludi doživljaj. Deki i ja smo i dalje zajedno, ljubav i sex su nam super, probali smo jos neke nove varijante , ali o tome ću vam pisati neki drugi put .