VREO DAN I GRACKI AUTOBUS – 2DEO

30
Share
Copy the link

Ocecao sam se kao neki pobednik i sretnik jer cu moci da zadovoljim svoje perverzne i malo neobicne sexualne fantazije. Ta sredovecna zena se i dalje drzala rukom za sipku iznad mene. Razmisljao sam o tome kakav je ukus njenog znoja ispod njenih pazuha , iako je moj nos i usne bile tik iznad njene desne miske i osecao pomalo mirise njnog tela zudio sam za trenutak kada cu moci sve one kapljice znoja da polizem……….Bio sam toliko opsednut tim da sam svaki milimetar njene pazuhe detaljno skenirao , primetivsi jedan mldez i nekoliko dlacica koje su joj ostale pri brijanju…
Konacno stanica , silazim prvi , jer sam stajao na stepenistu autobusa. Silazi i ona, vidim da je prokuvala u autobusu .Kaze :”Jel nisi odustao?” , “NE ” – odgovorih brzo. ” Onda hajde”-rece i podje prema jednoj zgradi. Isao sam iznad nje i mogao lepo da osmotrim njeno veliko dupe i debele butine koje su se ocrtavale na suknji i pretile da je pocepaju pri svakom njenom koraku.
Iznad suknje je izlazilo salo kole kratka maica na bratele nije mogla da pokrije…..
Stigli smo iza zgrade gde nije bilo bas prometno mesto…..sigurno zivi tu negde pomislih kad zna da ovde ljudi retko prolaze. Najedared stade spusti torbu koju je nosila u lepoj ruci , nasdloni se na zid zgrade i pogleda u mene. I ja sam odmah stao na jedno metar od nje.
-“dodji i dov****i ono sto si zapoceo u autobusu ” – rece ona i podize desnu ruku. Prisao sam bojazljivo malo se sagnuo i konacno stavio svoj jezik ispod njene pazuhe…………..
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kako je bila znojava………………………osecao sam ukus i miris zrele zene i halapljivo sam le olizao desnu pazuhu………………Leva joj je bila jos mokrija posto je u toj ruci drzala torbu njen znoj je nakvasio bio i rub maice…..tamo su mirisi bili jace izrazeni i bas se osecala …………….ali ja sam ispunjevao obecanje i prao joj jezikom pazuhe……….
Kurac mi je teo puci koliko sam bio napaljen. Au ustima puna ukusa te zene……….uhvatio sam je za kukove i pokusao joj podici suknju , ali vec sledeceg trenutka dobio sam kolino u jaja.
-“Samo lizanje ” – rece ona smeseci se blazeno.
-” Napaljen sam strasno” – rekoh
– “I ja ali nema sexa”
-“daj mi barem tvoje gacise ” – rekoh – “da ih kuci mirism i stavim u usta i da ga drkam…….kad mi nedas”.
Bez reci se sagla i skinula ih i dala mi ih…..uzo sam ih i posao…..zaleci , ali pri mom trecem ili cetvrtom koraku zacuh njen glas ” Zivim u ovoj zgradi na trecem spratu stan br.12 , dodji sutra uvece………….”
” Dobro ” – produzivsi dalje gurajuci njene gace u svoj dzep……….
Tog dana sam ga odrao od drkanja……sv****avao tri cetri puta , glavic mi se usijao a u ustima sam osecao pomesane ukuse znoja te zene , i sokova njene picke i pisace ciji su tragovi bili na njenim gacicama….